-
A takarmányok
mikotoxin szennyezettségének hatása baromfi fajok termelési
paramétereire, különböző toxinkötők hatékonyságának vizsgálata
-
Alternatív
fehérjeforrások felhasználási lehetőségei a gazdasági állatok
takarmányozásában
-
A „korai
takarmányozási” technológiák hatása broilercsirkék anyagcseréjére és
termelési eredményeire
-
Az ammónia
emissziót csökkentő takarmányozási módszerek vizsgálata baromfi
fajokkal és sertésekkel
-
Különböző árpa,
zab és szója fajták takarmányértékének vizsgálata
-
Különböző
takarmány-kiegészítők (probiotikumok, enzimek, prebiotikumok stb.)
hatásának vizsgálata sertésekkel és baromfi fajokkal
-
Takarmányozás
hatása a bél mikroflóra összetételére baromfiban, teljes mikrobiális
genomikai vizsgálatok új generációs szekvenálási módszerekkel
-
Kérődző állatok
szaporodásbiológiai és anyagcsere állapotának befolyásolása
takarmányozási módszerekkel
-
A takarmányozás
és az immunrendszer összefüggései baromfi fajokban
-
A takaramányozás
és a stressz állapot összefüggéseinek viszgálata baromfi fajokban
-
Lovak emésztésének javítását célzó
takarmányozási vizsgálatok gyógynövényekkel és probiotikumokkal
-
A hévízi iszap kezelés hatása lovak
egyes ízületeire, mozgására
-
Balneoterápiás állatgyógyászati rehabilitációs központ kialakítása a
Hévízi-tó maradékvizének hasznosításával