Origo logoAz Origó államilag elismert, kétnyelvű vizsgarendszer, amely a felvételi eljárásban többletpontot ér, Magyarországon mindenütt elfogadott, diplomakiváltáshoz és munkavállaláshoz egyaránt megfelelő. Vizsgarendszerének vizsgahely-hálózatában több mint 60 helyen szerezhető nyelvvizsga-bizonyítvány. Egyedülálló módon mind a 12 hónapban, hazánkban a legtöbb idegen nyelvből kínál vizsgalehetőséget. Az Origó vizsgarendszer megbízhatóságának, a vizsgaalkalmak gyakoriságának köszönhetően a cég 2015-ben visszaszerezte piacvezető szerepét.

Az ország legrégebbi és legnagyobb nyelvtudás-mérési tapasztalattal rendelkező intézményeként küldetésének tekinti a hiteles nyelvtudás-mérés értékeinek megőrzését. Stratégiai célkitűzése, hogy vizsgaközpontként megőrizze piacvezető pozícióját, valamint folyamatosan megújulva, innovatív módszerek kifejlesztésével szolgálja vizsgázóit.

A vizsga 3 szinten: B1 (alapfok), B2 (középfok) és C1 (felsőfok) szinten tehető le. Mindhárom szinten van lehetőség csak szóbeli (A), csak írásbeli (B), vagy komplex (C) nyelvvizsgára jelentkezni.

Szóbeli vizsgát angol és német nyelvből szervezünk, egyéb nyelvekből az írásbeli vizsgát kis létszám esetén is megszervezzük. Angol és német nyelv kivételével más nyelvekből nincs lehetőségünk a szóbeli nyelvvizsga lebonyolítására, ezért az ilyen jelentkezéseket automatikusan a budapesti vizsgaközpontnak irányítjuk át, amennyiben nincs ettől eltérő kérés!

Bővebb információ a nyelvvizsgaközpont honlapján található.

Vizsgaidőpontok és vizsgadíjak

Vizsgaleírások

Vizsgaszabályzat

Letölthető űrlapokKapcsolat

8360, Keszthely
Festetics út 7.

Tel.: (+36)83/545-286
E-mail: iEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.