Letölthető dokumentumok:

 

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal által engedélyezett vizsgálatok (90/2014/Lab/NÉBIH)

A vizsgált termék/anyag: Tápok és alapanyagaik

A vizsgált/mért jellemzők:

  • Érzékszervi vizsgálat (küllem, szín, szag)
  • Nedvességtartalom
  • Nyersfehérje
  • Nyerszsír
  • Nyersrost
  • Nyershamu
  • Kalcium, Foszfor, Nátrium, Kálium, Magnézium, Vas, Mangán, Réz, Cink
  • Keményítőtartalom
  • Emészhető fehérje
  • Mikotoxinok [ F-2 toxin (Zearalenon), T-2 toxin, DON, Ochratoxin A, Aflatoxin B1, Fumonisin B1 ]
  • Zsírsav összetétel
  • NE, DE, ME, -számított energia (a szükséges paraméterek ismeretében)
  • Rost összetétel: NDF, ADF, ADL egyenként
  • Teljes aminosav garnitúra (triptofán nélkül)