Keszthelyi Táj és Ember Klub

„Beszélgetések a tájról-emberről-természetrőlés kultúráról”

Előadó: HAVASI MÁTÉ ÉS MAGYARI MÁTÉ
Előadás címe: SZIGETÖKOLÓGIA TESTKÖZELBŐL - EXPEDÍCIÓ A KANÁRIK FÖLDJÉN

Időpont: 2017.11.13 - hétfő - 18:30 óra
Helyszín: XIROS, Keszthely, Georgikon "A"-épület

Az egyetemen tevékenykedők számára nem lesz idegen Havasi Máté a Kar Akvakultúra Csoportjának munkatársa, és Magyari Máté a Balaton-felvidéki Nemzeti Park ökológiai szakreferense.

A Kanári-szigetek hallatán, legtöbbünkben turistaparadicsom képe sejlik fel. A szigetcsoport azonban számos biológiai és geológiai érdekességgel szolgál az arra nyitottak számára. Az előadásban szeretnénk megosztani áprilisi madarász kirándulásunk élményeit, valamint átfogó képet adni a szigetekről, szigetökológiai és szigetbiogeográfiai kitekintésekkel fűszerezve.

A SZEMELVÉNY ezúttal _A Természet Világa 2009/II. különszám_ának cikke, a _Darwini fajképződés és a modern ökológia_ lesz, mely a csatolmányoknál megtalálható.

A MŰHELYBESZÉLGETÉS során kibeszéljük az előadás kapcsán felmerült gondolatokat, előkerülnek még nem bemutatott fotók és kicsit személyesebb hangvételű történetek, élmények is elhangozhatnak.

Minden érdeklődőt várunk szeretettel!Képgaléria

Keresés

Bejelentkezés

Kapcsolat

logo.jpg

PE Georgikon 
Kar

8360, Keszthely
Deák Ferenc u. 16.
Tel.: (+36)83/545-000
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

GPS "A" épület:
46.765148,17.24021
GPS "D" épület:
46.749639,17.24051